• Volg ons ook op Facbeook
  • Volg ons ook op Facebook

    Bewust kiezen en genieten!

  • Instagram Fit met Voeding
  • Volg ons ook op Instagram

    Bewust kiezen en genieten!

  • Uitgave 6, jaargang 22 | 2014

    In deze uitgave onder andere:

    • Editorial: Verduurzamen na de oogst: toen en nu
    • Arcimboldo’s Humor
    • Interview met chef Nel Schellekens
    • Etalagebenen
    • De stokoude herders op Sardinië
    • Schoon (‘clean’) eten

    Start nú met extra vitamine D

    Aanmaak van vitamine D via de huid kunnen we voorlopig vergeten. Ook voeding schiet niet op. Blijft over: suppletie. Vijf redenen om nú te starten met een aanvulling

    Pagina 6
    Fermenteren levert probiotica

    Gefermenteerde producten leveren goede bacteriën en belangrijke vitaminen. Een goede reden om zelf aan de slag te gaan met geduld en zout, de voornaamste ingrediënten. 

    Pagina 24
    Hoe Abram Hoffer zijn moeder hielp

    Psychiater Abram Hoffer (1917-2009) legde mede de basis voor de orthomoleculaire geneeskunde. Vooral 1954 was een bijzonder jaar voor hem, om meerdere redenen. 

    Pagina 26
    Hoogstamfruit beleeft come-back

    Jarenlang was het Limburgse hoogstamfruit op haar retour. Inmiddels zit het ‘hoogstam’ weer in de lift. Alles over het ‘Gronsvelder Klumpke’ en de stroopkokers van weleer. 

    Pagina 30
  • Volg ons ook op Facbeook
  • Volg ons ook op Facebook

    Bewust kiezen en genieten!

  • Instagram Fit met Voeding
  • Volg ons ook op Instagram

    Bewust kiezen en genieten!